top of page

НОВИНИ

МАРТ 2024В София, Свищов, Димиторвград, Айтос и Ахелой доствавихме и инсталирахме режеши плотери с марката SKYJET. Тези супер професионални машини бяха избор на фирми, като Реноарт, Фаво дизайн, Фабрика Мерибизи Елбо Студио и Дивекс агенция, заради високия натиск от 2000 гр, WI-FI връзката с компютра, вграденото LED осветление и Touch screen. 

ФЕВРУАРИ 2024

В град София, в ателието на столичен художник доставихме и инсталирахме CO2 лазерен гравир NIKA 2030. Лазерът има 40W тръба, размер на работната площ 210х350 мм, ход по Z от 130 мм, вътрешно осветление, тава тип "пчелна пита", обдухване на лещата, червена точка и американски огледала и леща от военната индустрия!

ЯНУАРИ 2024В Благоевград доставихме и инсталирахме DTG принтер за тениски SMART A3. Колегата Николай Йовев от Тениски Perfect Print BG се спря на този модел от MR.PLOTTER, заради отличното качество на печат и цветопредаване. Принтерът има още - циркулация на бялото мястило, режим на самопочистване и автоматичен фокус, лесно управление чрез Acro RIP 9.0

ДЕКЕМВРИ 2023

В град Кюстендил доставихме и инсталирахме DTF SMART A3 система за печат на тениски и други текстилни продукти. Колегите от МД Дизайн се спряха на този модел принтер с размер на работната площ 330х550 мм, заради уникалното подгряване на медията до 40C, вградената вакуум система за задържане на материала, 2 канала White (бяло мастило) и вградената циркулация!

НОЕМВРИ 2023В град Панагюрище, в рекламна къща Веселата работилничка доставихме и инсталирахме 4 бр. машини - CO2 лазерен гравир с размер на работната площ 600х400 мм и 60W мощност на лазерната тръба, режещ плотер SKYJET V60, с размер на работната площ 1600 мм и 2000 гр. натиск, УВ принтер SMART A5, за директен печат върху сувенири и термо преса. Поздравяваме колегите Жоро и Нонка!

ОКТОМВРИ 2023

В град Пловдив, в производствената база на фирма SMART POWER доставихме и инсталирахме цветен Fiber лазер машина за бързо гравиране на метални, алуминиеви табелки, дърво, стъкло и пластмаса. Поздравявме мениджърите Стефан Дамянов и Борислав Братоев за отличния избор на машина от MR.PLOTTER и им пожелаваме още много успехи!

SKYJET V24 и преса в с.Брезе
СЕПТЕМВРИ 2023В село Брезе доставихме и инсталирахме две машини. Режещ плотер SKYJET D24 с две глави за едновременна работа (биговане и рязане), със стойка и с професионалния софтуер SIGN MASTER., както и термо пресата VAN 3838 с допълнителни приставки за чаши, чинии, шапки и др. Г-жица Моника Добрева от Винтидж Дизайн закупи тези машини за производство на тениски  с фолио и сублимационен печат.

Dolcini Kaloian Dupnitsa QQ1850
ЮЛИ 2023В град Дупница доствихме и инстaлирахме CAD принтер за чертежи QQ HighSpeed 1850C с размер на медията 1850 мм, 2 глави и максимална скрост на печата 90 м2/час. От текстилна фабрика DOLTCINI избраха този принтерза да печатат бързо, качествено и безпроблемно своите чертежи на кройки за дрехите и колоездачните екипировки, с които са известни по цял свят!

ЮНИ 2023

В град Плевен, в Перник, Варна и Панагюрище доставихме и инстлирахме режещи плотери с марката SKYJET. Поздравяваме колегите от Тесто уеър, Бета Ти, В сервиз, GA график и Солакови реклама за отличния избор на машини от MR.PLOTTER. Изборът им е не само на професионалните характеристики, като 2000 гр. натиск, WIFI връзка с компютъра, REAL фото камера за четене на пасери, Touch screen, LED, но и опита, познанията и професионализма ни. 

AFB01.jpg
МАЙ 2023В Костинброд доставихме и инсталирахме CO2 лазер NIKA 3040 с работна площ 300х400 мм (за по-голям брой обекти), тръба с 40W мощност (за професионално рязане и гравиране), червена точка (за лесно позициониране на обекта), обдухване на лещата (за ясен и фокусиран лъч и прецизна работа), с вградено осветление и термометър, който показва температурата на тръбата (за правилно функциониране)!

АПРИЛ 2023

В Равадиново инсталирахме DTF система за печат върху тениски. Системата включва 4 важни, свързани елемента. Професионалният, DTF принтер, който има подгряване на медията до 40C (за подготовка на фолиото), вакум (за правилно водененe на материала), циркулация на бялото мастило (за да не се получават утайки), самопочистване през определен период от няколко часа (за постоянен, качествен печат), тава за пудра, печка и термо преса.

TL01.jpg
МАРТ 2023В град Лом, в цеха на шивашката фабрика C.A.T. ТЕКСТИЛ доставихме широкоформатния принтер QQ1850C high-speed за печат на кройки, чертежи и други графични задачи. Принтерът с ширина на работната площ 1900 мм и скорост от 160 м2/час ще замести външните поръчки и ще даде допълнителна независимост на компанията при изпълнението им, както и скорост в израбтването им!

ФЕВРУАРИ 2023

В град Дупница, в работилницата на колегите от Рекламна агенция "Пинята плей" доставихме и инсталирахме режещ плотер SKYJET D48. Този плотер, освен с 2000 гр. натиск, (с които лесно се реже картон), освен с вграденото LED осветление, (с което лесно се вижда работата на машината), освен с удобния Touch Screen Display, (който е като на съвременен SMART телефон) има гнезда за 2 различни инструмента!

ST01A.jpg
ЯНУАРИ 2023В град Царево доставихме и инсталирахме UV принтер SMART A4, с печатаща глава на EPSON, CMYK и WW (2 канала бяло мастило)! Колегата Стоян Тодоров започна веднага да изпълнява поръчки за персонализирани кейсчета със снимки на клиента или по поръчка. Машината е със самопочистване, циркулация на бялото мастило и автоматичен фокус!

ДЕКМВРИ 2022

В София, в Перник, в Цалапица, Княжево, Войнеговци и Равно поле доставихме, инсталирахме и обучихме екипите на компании закупили режещи плотери с марката SKYJET от MR.PLOTTER. Тази марка машини, с бързо нарастваща популярност сред колегите, има уникалните 2000 гр. натиск, WIFI връзка с компютъра, REAL PHOTO камера за четене на пасери, LED осветление и TOUCH SCREEN!

IK03 – Копие.JPG
НОЕМВРИ 2022В град Казанлък доставихме и инсталирахме UV принтер SMART A4, с печатаща глава на EPSON, CMYK и 2 канала бяло! Колегите от ВРАБИ ЕООД, се спряха на тази машина от MR.PLOTTER, за да произвеждат плакети и други сувенирни подаръци от плексиглас, канаваца, стъкло, метал, кожа и др. материали, възможни за печат само с корейските, гъвкави мастила, които предоставяме на клиентите си.

ОКТОМВРИ 2022

В село Айдемир доставихме и инсталирахме широкоформатен, екосолвентен принтер LOCOR 1602 EasyJet, за печат върху канаваца, фолио и винил. Принтерът е с размер на печатащата площ от 1600 мм, висока резолюция на печат и максимална скорост от 15.9 м2 в час. Колегите, предприемачи от Темпера Арт Дизайн, закупиха тази машина от MR.PLOTTER за да произвеждат картини и други художествени произведения!

K03.jpg
СЕПТЕМВРИ 2022В град Казанлък, в Рекламна агенция Мънчита ЕООД, от популярната фейсбук страница PINK SHOP BG, вече се печатат директно бели и тъмни памучни тениски с последния модел на DTG принтерите с марка SMART от MR.PLOTTER. Принтерът е с 1.5 pl капка и висококачествен печат с максимална резолюция 5760х1440 dpi. Има вградена циркулация на бялото мастило и самопочистване на главата.

АВГУСТ 2022

В Шумен, Бургас, Любимец, Монтана и София, инсталирахме още машини с марката  SKYJET. Моделите V и С от най-популярните в БГ плотери, вече работят в агенциите Велони, Принтакар, Тейлър Лаб, Лазер Арте, Неон Тех и Цоков Реклама. Със своите 2000 и 800 гр. натиск, WI FI връзка с компютъра и REAL PHOTO камера за рязане по контур, SKYJET заемат лидерско място!

FLATDBED ПЛОСЪК РЕЖЕЩ ПЛОТЕР в РИГЕЛ ПАЗАРДЖИК
ЮЛИ 2022В Ригел Фешън, Пазарджик доставихме и инсталирахме плосък режещ плотер SkyJet FB 6090, с работна площ 600x900 мм, 2 глави, за изрязване и чертане, както и инструмент за биговане. Машината има фотокамера за четене на пасери и зрязване по контур, висока скорост и прецизност! Поздравяваме управителя, Г-жа Анета Чуклева, която се спря на тази машина от MR.PLOTTER за по-бърза и лесна работа.

ЮНИ 2022

В Равда, Благоевград, Добрич, Варна, Разград и София, доставихме и инсталирахме най - популярната марка режещи плотери в България, SKYJET. Моделите V и С вече са отичен помощник в рекламната дейност на Фрея Дизайн, Катина БГ, Велес, Омайни Творения, Елит и др., със своите 2000 и 800 гр. натиск, WI FI връзка с компютъра и REAL PHOTO камера за четене на пасери и рязане по контур.

HRISTO SMART A4.jpg
МАЙ 2022В производствения цех и на  РаЛоНи ЕООД,  от Нови Пазар, специализирана в производство на подаръци и сувенири инсталирахме УВ принтер SMART A4, за директен печат върху продукти, запалки, химикалки, плексиглас, стъкло, метал и др. Това е третата машина от MR.PLOTTER, с която г-н Христо Николов и г-жа Пепи Христова, собственици на агенцията с интернет страница www.raloni.eu, закупуват от нас.

АПРИЛ 2022

В София, в студиото на ЩАМПИ МЛАДОСТ, инсталирахме новата DTF система за печат върху тениски. Компактният DTF принтер, печка и преса дават възможност за разпечатки с размери 32х60 см, като готовите щампи върху PVC филм могат да бъдат съхранявани и трансферирани при поръчка. Поздравяваме г-н Кордев за неговата предприемчивост!

NIKA JW1325 300W
МАРТ 2022В град Велико Търново инсталирахме CO2  индустриалната лазерна машина NIKA JW1325, с мощност на тръбата 300W и размер на работната площ 1300х2500 мм. Колегите от БИ ЕНД БИ СТАНДАРТ ще изработват шанцови инструменти с професионално лазерно изрязване, като по този начин ще намалят стъпките в процеса на производство и ще увеличат скоростта!

ФЕВРУАРИ 2022

В студио "R DESIGN", Нова Загора, инсталирахме лазерен гравир NIKA 6040 с 60W тръба, размер на работната площ 600х400 мм, ход по Z-250 мм, червена точка за лесно позициониране, компресор за обдухване на лещата, тава тип "пчелна пита" и управление чрез плъгин за CorelDraw, удобният CorelLaser! Поздравяваме г-н Костадинов за отличния избор на машина от MR.PLOTTER.

AD01.jpg
ЯНУАРИ 2022Поздравяваме Г-н Димитър Петков, управител на АД ХОЛД, Варна за избора на качествения и бърз ламинатор FY1600DA, с работна площ 1620 мм, дебелина на валовете 160 мм, температура на нагрвяване до 60С и компресор за пневматично регулиране на натиска, който закупи от MR.PLOTTER за нуждите на знакопроизводството в страната.

ДЕКЕМВРИ 2021

Колегата Иво Спасов от Варна се свърза с нас през FACEBOOK, поръча, плати и получи невероятният лазерен гравир NIKA 3040, с 40W тръба, размер на работната площ 300х400 мм, с компресор за обухване на лещата и точен срез, червена точка, вградено осветление и ход по Z на тавата тип "пчелна пита" до 20 см. Поздравяваме колегата за предприемчивостта!

T06.jpg
НОЕМВРИ 2021В София, в рекламна агенция "10iski.com" доставихме, инсталирахме и обучихме екипа за работа с УВ принтер SMART A3+. Поздравяваме Ива и Теодор, управителите на агенцията за изборът им на този страхотен принтер, който печата върху всякакви повърхности! Принтерът има ротационна приставка, EPSON глава, работна площ 280х420 мм, циркулация и авто самопочистване. Макс резолюция 5760х1440 dpi.

ОКТОМВРИ 2021

В село Брестовица, доставихме CNC гравир 1325 Т, с работна площ 1300х2500 мм, 7.5 КВ шпиндел, вакуум маса и  прахоуловител. 

Поздравяваме, г-н Стефан Стефанов за предприемчивостта и отличния избор на машина за обработка на дървен материал, камък, гранит, PVC и др. Опитът, който г-н Стефанов е придобил в UK е причината за неговата производствена дейност, която ще включва производство на мебели и други различни елементи и изделия.

FB02.jpg
СЕПТЕМВРИ 2021В град Велико Търново, в магазина за GSM аксесоари и сервиз "Mobi One" инсталирахме УВ принтер SMART A5. Собствениците, Александър и Стилияна Димитрови се спряха на този модел принтер заради високото качество на печат и отличното му цветопредаване. Както и заради новите ни, гъвкави мастила от Корея, с които кейчетата се огъванат свободно, без печата да се „чупи“ или да пада от повърхността!

АВГУСТ 2021

В град Чирпан инсталирахме режещ плотер в студиото на невероятната дизайнерка Виолета Велчева. Талантливата българка завърнала се наскоро от САЩ, превзема световния пазар с изключително атрактивните си продукти. Това е втората машина, която купува от MR.PLOTTER. Изборът и се спря на SKYJET V24, заради WIFI връзката, 2000 гр., LED осветлението, Touch screen дисплея, както и фотокамерата за четене на пасери, при рязане на стикери по контур!

FB01.jpg
ЮЛИ 2021В град Пловдив, инсталирахме за първи път в България, най-новия модел UV принтер SMART A5, специализиран за кейсчета за телефони!

Екипът на MR.PLOTTER поздравява колегата Виктор Бошнаков за предприемчивостта и за отличния избор на машина. Един принтер, който притежава фотографско качество на печат, изключително цветопредаване, с CMYK и два канала WW (бяло), автоматичен фокус и циркулация на мастилото.

ЮНИ 2021

Доставихме и инсталирахме режещи плотери с марката SKYJET, с най-добрите характеристики в своя клас, като 2000 гр. натиск, лазерна глава, функции биговане и гравиране, WIFI връзка с компютъра, вградено LED осветление, touch screen display и истинска фото камера, която показва пасерите на екрана на машината, в градовете София, Перник, Дупница, Кубрат, Добрич и Монтана! 

M05.jpg
МАЙ 2021В град Бургас инсталирахме принтер за кейсчета и сувенири - SMART A4. Принтерът е с CMYK и 2 канала бяло мастило, с висока резолюция на печат, с отлична покривност и цветопредаване! Автофокусът и циркулацията на бяло мастило правят машината една от най-съвършените в този бизнес.

Поздравяваме колегите от една от най-големите магазинни мрежи в българия за GSM аксесоари, за новата им придобивка и желанието им да обслужват клиентите си, като предлагат най-качествените и бързи услуги!

АПРИЛ 2021

В град Бургас доставихме последния модел DTG принтер SMART A3+, с циркулация на бялото мастило, автофокус и глава DX5, с 4 канала бяло. Колегите в един от най-големите магазини за спортни стоки в България ще печатат цветни тениски, дъски за скейтбордове, платнени торби, хавлии и още много други продукти с щампи по желание на своите клиенти! 

Хари Аничкин, обучение за работа с Roland CAMM-1 GS-24
МАРТ 2021Обучихме за работа с ROLAND GS-24, колегите Слави и Ваня, които започват своята рекламна дейност в град Перник, с този отличен плотер закупен от MR.PLOTTER! 

Машината е със серво мотори, ширина на медията 710 мм, висока прецизност, лесен за работа софтуер и светлинна индикация на режещата глава!

Поздравяваме ги за тяхната предприемчивост и правилен усет, за това че в условия на криза стартират свой онлайн бизнес!

ФЕВРУАРИ 2021

В град Бяла, инсталирахме УВ принтер за директен печат на сувенири, Artis 2100U. Машината е с работна площ А4, ход по Z - 50 mm, скорост на печат - 4 мин за А4 и максимална разделителна способност 2880 dpi.

Поздравяваме колегите за тяхната предприемчивост и желанието им да развиват своя онлайн бизнес, с помощта на тази страхотна машина, с перфектно цветопредаване.

16FB.jpg
ЯНУАРИ 2021В град Сливен инсталирахме УВ принтер SMART A4 за директен печат върху кейсчета за телефони. ФОНТЕЧ е верига от магазини за продажба на GSM аксесоари. Управителят, г-н Стоян Желязков закупи този принтер от MR.PLOTTER за да затвърди водещата си позиция на лидер в града, чрез печат и изработка на уникални, персонализирани продукти!

ДЕКЕМВРИ 2020

В градовете Съединение, София, Хисаря, Хасково, Кърджали, Благоевград и Варна инсталирахме режещи плотери с марката SKYJET и моделите V24 и C16! Машината е уникална със своите 2000 гр. натиск, с възможност за рязане, гравиране и биговане, с възможност за поставяне на лазерна глава, удобна маса, има вградено LED осветление, TOUCH SCEEN дисплей, REAL PHOTO CAMERA за четене на пасери, WIFI и лесен за работа софтуер. 

.

Violeta Chirpan Smart A3.jpg
НОЕМВРИ 2020В град Чирпан, в студиото на дизайнера Виолета Велчева (наскоро завърнала се от Лас Вегас) инсталирахме принтер за директен печат на тениски - SMART A3+, с резолюция 1440х1440 dpi, 4 канала бяло мастило, циркулация и авто фокус.

Уникални авторски тениски, кецове,бижута кожени гривни и декоративни пана излизат от ръцете на даровитата българка.

ОКТОМВРИ 2020

В град Плевен, в завода за производство и продажба на алуминиева дограма, стъклопакети и стъклени изделия ИВЕТ ГЛАС инсталирахме лазерен гравир CO2, Nika 1390, с размер на работната площ 1300х900 мм, с мощна 100W тръба, управление RUIDA, автофокус, тава тип "пчелна пита" и ход по Z 30 см.

Поздравяваме колегите Иво Асенов и Борислава Асенова за тяхната предприемчивост и високото качество на работата им!

.

01.jpg
01.Verginia.jpg
СЕПТЕМВРИ 2020В квартал Горубляне, в град София инстлирахме лазерен гравир NIKA 6090 с професионален чилър, модел CW3000 за охлаждане на лазерната тръба, с 80W мощност, с черена точка, тава тип пчелна пита, ход по Z - 300 мм, както и софтуерен плъгин за ColorDraw - Color Laser! Поздравяваме г-жа Вергиния Димитрова за нейния предприемачески дух и за това че разраства бизнеса и производството си въпреки условията на криза в България.

АВГУСТ 2020
В гр.Ботевград, инсталирахме лазерен гравир NIKA 1390S. Колегите от Мрамор 555, Ботевград закупиха първи в България такава машина, за да могат да гравират снимики и надписи върху гранитни плочи с размер 1300 х 900 мм. Това е тратата машина, която г-н Ивайло Кръстев, управител на фирмата за проектиране, изработка и монтаж на надгробни паметници и надгробни плочи закупува от MR.PLOTTER.
CO2 лазер за гранит
SkyJet V48 в ЕНИГМА
ЮЛИ 2020В град Варна инсталирахме режещ плотер SKYJET V48, в офиса на  Българо-Холандската рекламна агенция ЕНИГМА. Управителят, г-н Лъчезар Люцканов, дизайнер с многогодишен опит в сферата на външната и вътрешната реклама закупи този плотер от MR.PLOTTER, заради неговите 2000 гр. натиск, гравиращ и биговащ инстумент, touch screen дисплей, вградено LED осветление и 1350 мм. 

ЮНИ 2020
 
Лазер NIKA3040 заработи в град Гълъбово, Старозагорска област. Гергана Стоева, управител на агенция АРТСТАЙЛ се спря на тази машина, защото гравира обемни предмети с 20 см. ход по Z, може да реже и гравира дърво, ПДЧ, картон, кожа, стъкло, дунапрен и др. 40 W тръба има 5000 работни часа живот, а софтуерът е съвместим със CorelDraw и Adobe.
ARTSTYLE Гълабово, Гери Стоева, NIKA3040, CO2 лазер
Artzona 01.jpg
МАЙ 2020Въпреки икономическата криза колегите от АРТЗОНА, закупиха лазерен гравир NIKA 6090 с 80W тръба, тава пчелна пита, червена точка за лесно позициониране, обдухване на лещата за прецизен фокус, ход по Z до 30 см. и чилър CW3000. Благодарим на  Светлана, Иван, Боби, Марчела, Стела и всички  от екипа за доверието. Това е четвъртата машина, която колегите имат от MR.PLOTTER.

АПРИЛ 2020Професионалистите от една от най-успешните фирми за реклама, "Гравико" от Пловдив, закупиха режещ плотер SKYJET V48 със софтуерен код за втора компютърна станция и двойно биговащ инструмент. Явор и Боби се спряха на тази машина, защото е уникална със своя USB  вход за флаш памет и фотокамерата си за четене на пасери, която ги показва върху touch screen  дисплея в реално време.

Режещ плотер SKYJET V48
SKYJET V24
МАРТ 2020Благодарим на Недялко Иванов от Пловдив, който въпреки ситуацията на пандемия и криза в България, закупи за своята фирма "Грозданов Инженеринг" режещ плотер с марката SKYJET V24, от MR.PLOTTER. Плотерът е с работна площ 630 мм, 2000 гр. натиск, Touch screen дисплей, LED осветление, 5 притискача с по 3 позиции на притискане, WIFI връзка с компютъра!

ФЕВРУАРИ 2020


В град Пловдив, в рекламна къща АРТ КОМЕРС работят с новата немска преса, с марка SECABO (модел TC2), закупена и доставена от MR.PLOTTER. Работната площ на машината е 330х230 мм., размер (A4), макс. температура на нагряване е 255 C, а максималния  натиск 150 гр./см2. Теглото на ТС2 е само 19 кг. 

Secabo TC2 Art Commerce.jpg
ETEX CRAFT SKYJET V48
ЯНУАРИ 2020Още един режещ плотер SkyJet беше инсталиран в Силистра. Моделът е V48, с 1350 мм. работна площ, с 5 притискача, с три нива на притискане, с фотокамера, wifi връзка, USBFlash, TouchScreen дисплей, 2000 гр. натиск и вградено LED осветление.  Колегите от фирмата на Петя Д. се похвалиха, че въпреки празниците за 3 дни са успели да изпълнят 370 задачи, с пълния капацитет на натоварване.

ДЕКЕМВРИ 2019Втори лазерен гравир с модел NIKA 6090, заработи в офиса на DOT POINT, в София. Колегата Душко Драгошинов, мениджър на рекламната къща взе отново същия модел машина, от MR.PLOTTER, за да повиши скоростта на вече качественото си производство. "Рязането и гравирането с този СО2 лазер е песен!" - похвали се той. Това е неговата 4 машина от нас.

DOT POINT NIKA 6090 CO2 LASER
skyjet v24
НОЕМВРИ 2019Най-продаваният режещ плотер SKYJET V48, с размер на работната площ 1350 мм., натиск до 2000 гр., Touch screen дисплей, USB Flash памет, LED осветление, PHOTO камера за четене на пасери, безжична WIFI връзка с компютъра

и скорост от 960 мм./сек заработи в град Берковица. Колегите ща използват машината за рекламни табели и изрязване на надписи върху тениски.

ОКТОМВРИ 2019Инсталация на лзерен гравир NIKA 2030D, в New Way Advertising Agency от Варна. Космическа машина, която си заслужава всяка инвестирана стотинка! "Китайците не са пестили качество в материалите за изработка на машината, която има множество предимства пред подобни машини!" - отбеляза колегата Здравко Вълчев, управител на агенцията!.

NIKA 2030 D лазерен гравир CO2
Artis 2100U
СЕПТЕМВРИ 2019УВ принтер за директен печат ARTIS 2100U, с резолюция 1440х1440 dpi и размер на работната площ 180х330 мм. заработи в музикална фирма производител на висококачествени аудио продукти, колони, усилватели и др. Колегите се спряха на този модел заради двата канала бял цвят, с които разполага, разумната цена и качествения печат върху всякави равни повърхности.

АВГУСТ 2019В град Плевен инсталирахме лазерен гравир NIKA 6040,  за изрязване и гравиране на дърво, картон, плексиглас и други материали. Колегите имат много творчески идеи и  ще произвеждат различни собствени продуктови артикули за Германия и други страни от Европа. Те се нуждаеха от машина, която да работи бързо, качествено и прецизно.

Nia 6040
KRAKRA.jpg
ЮЛИ 2019Инсталация в "Кракра", гр. Перник. В още една българска печатница заработи режещ плотер от MR.PLOTTER, с марката SКYJET V24. Управителите Антония и Явор Миланови взеха машината заради възможността ѝ  да изрязва картон и да произвежда малки тиражи кутий. Плотерът е с 2000 гр. натиск, WIFI безжична връзка и с възможности не само да реже фолио и картон, но да бигова и гравира!

ЮНИ 2019В град Русе инсталирахме най-новия модел на печатащо-режещ плотер JK 1600 PC, с глава EPSON DX5, еко солвентни мастила FUJI, фотографска резолюция на печата 1440x1440 dpi. Машината е с размер на печатащата повърхност 152 см, висока скорост на печат и предварително подгряване на медията. За колегите, това е 5 машина, която купуват от MR.PLOTTER.

JK1600PC.jpg
Медия Лайф Груп, Пловдив
МАЙ 2019Чисто нов принтер за сувенири, кейсове, химикалки, запалки и други повърхности заработи в Пловдив, в офиса на Рекламна Къща Медия лайф груп! Управителят, г-н Йордан Василев увеличи своя машинен парк с две машини от MR.PLOTTER, едната от които Artis 2100U. принтерът е с 6 канала - CMYKWW, с резолюция на печата 1440х1440 dpi и максимален размер на обекта 22х31 см. (А4).

АПРИЛ 2019В Разград, в печатница ПОЛИГРАФ, с управител Калоян Енев инсталирахме нов режещ плотер с марката SkyJet - V48! Машината е с 2000 гр. натиск, за лесно рязане на дебели фолиа и картон, WIFI връзка с компютъра, без допълнителен кабел, с Touchscreen дисплей и фотокамера за рязане по контур. Това е 5 машина, която колегите закупуват от нас.

Печатница Полиграф от Разград
F02.jpg
МАРТ 2019В Бизнес Парк София вече произвеждат тениски с надписи и снимки. Колегата Петър Кордев и неговия съдружник закупиха от MR.PLOTTER нов режещ плотер SKYJET V24, с 2000 гр. натиск, фотокамера за пасери, WIFI връзка и Touchscreen дисплей, както и термо преса с марката VAN3838. С това обурудване, както и принтер за сублимация, колегите стартираха успешно своя нов бизнес!

ФЕВРУАРИ 2019Г-н Тодор Попов, от Добрич е един от най-лоялните ни клиенти. Той има 3 машини от MR.PLOTTER, закупeни през годините. След режещия плотер Graphtec, лазерния принтер HP9500, г-н Попов закупи ув принтер за директен печат на сувенири и кейсчета ARTIS 2100U! Плоскопечатния принер има два канала с бял цвят за тъмни повърхности и печата практически всичко!

Бастед Добрич
09.jpg
ЯНУАРИ 2019В завода за текстил и облекло, в град Варна заработи принтер за директен печат върху тениски и друго облекло с марката ARTIS 3060T. Принтерът е с работна площ А3+, скорост 6 мин за отпечатване на размер А3+, CMYKWW конфигурация на цветовете, ArtisRIP 8.2.6 версия и дисперсни мастила. Към принтера, Г-жа Гайкова, директор на завода закупи от нас и термопреса VAN 3838.

ДЕКЕМВРИ 2018През този месец инсталирахме в град Плевен CO2 лазерен гравир NIKA 6040, в производствената база на колегата Петър Иванов. Лазерът е с 60W тръба, работна площ 60х40 см., с ход по Z 30 см., червена точка, обдухване на лещата и вътрешно LED осветление! Машината работи със софтуер COLOR LAZER, съвместим с COREL DRAW и др.

Nika_6040_Pleven_01А.jpg
Delta Niw.jpg
НОЕМВРИ 2018Една от първите рекламни агенции в Хасково, Делта Нив се сдоби с две нови машини за широкоформатен печат и ламиниране. Принтерът Roland VS640i, с ширина на печат 1600мм, с допълнителни системи за навиване, за подгряване на материала, както и с ламинатор FY1600, с компресор и до 50 C подгряване на вала. Управителят Г-н Николай Стойков притежава и режещ плотер от нас.

ОКТОМВРИ 2018Инсталация на лазерен гравир NIKA 1490 BLUE, в рекламната агенция THG, Солун. Машината е с 130W тръба, червена точка, пчелна пита, ход по Z, обдухване на лещата, ротационна приставка. USB Flash вход и мрежови интерфейс. Управлението RUIDA е едно от най-професионалните, а софтуерът COREL LASER един от най-удобните и съвместими!

THG LASER
Italinea 01.jpg
СЕПТЕМВРИ 2018Втори принтер с гъвкави мастила за директен печат върху кейсчета за мобилни телефони, калъфи за таблети и други продукти закупиха от "Италинеа" - най-бързо развиващата се фирма за търговия с аксесоари за GSM в България. Освен в град Търново, принтер с марката Artis 2100 U заработи и в град Русе. Управителят г-н Найден Николов има амбицията да бъде номер едно на пазара и го постига!

АВГУСТ 2018Лазерен гравир с марката NIKA и модел 6040 е втората машина, която колегите от рекламна къща "Деграфос", в Търново закупуват от MR.PLOTTER. Управителят г-н Николай Атанасов, се спря на този модел заради високата резолюция от и скоростта от 30 метра в минута. Машината е окомплектована с професионален чилър, компресор и red dot.

Деграфос Търново_edited_edited.jpg
ARTIS 2100U УВ Принтер за кейсчета, UV printer, Itainea
ЮЛИ 2018В град Свищов, в рекламна къща БРАТОВ РЕКЛАМА инсталирахме най-новия режещ плотер SKYJET V48, с 2000 гр натиск, WIFI връзка, USB флаш памет, LED осветление, Touch screen дисплей, PHOTO камера за изрязване по контур, инструмент за гравиране и ширина на рязане до 1350 мм. Това е втора машина, която колегите закупуват от MR.PLOTTER!

ЮНИ 2018В рекламна къща Color Point, в град Русе, заработи последният модел лазерни гравири с марката NIKA. Моделът 4060 има работна площ 42х61 см, 30 см ход по Z, мощност на тръбата 80W, тава тип "пчелна пита", компресор за обдухване на лещата против замърсяване, вътрешно осветление, висока скорст и прецизност на рязане и гравиране. 

ARTIS 2100U УВ Принтер за кейсчета, UV printer, Itainea
МАЙ 2018В магазините "Италинеа" в Търново, Русе и Плевен вече можете да намерите нови  модели модели кейсчета за мобилни телефони, произведенени от самата верига. Управителят, Г-н Найден Николов, динамичен и изключително предприемчив мениджър изпълни своята мечта, като закупи УВ принтер ARTIS 2100U, с гъвкави мастила и отлично цветопредаване!

АПРИЛ 2018Още един доволен клиент с прекрасен лазер от MR.PLOTTER! Инсталирахме Nika 6040, с 80w тръба, пчелна пита, активен Z, компресор, червена точка и ротация. Машината ще бъде чудесен, практически инструмент за осъществяване  на всички  творчески решения създадени от талантливия дизайнер Г-н Александър Сивриев, в цеха му в град Пловдив.

03_min_edited.jpg
МАРТ 2018Колегите от рекламна къща МП Дизайн, от град Пловдив се сдобиха с бързия и високотехнологичен принтер за тениски BJ ARTIS 3000T. Принтерът е с 8 канала, от които 4 за бялия цвят и 4 за CMYK. Има удобен и лесен за работа софтуер ArtisRip, с печатаща глава EPSON DX5 и с фотоклетки за автоматично засичане на тавата. 

ФЕВРУАРИ 2018Най-новият режещ плотер, SKYJET V48 вече работи в офиса на фирма АР АЙ ТИ. Известният дизайнер Димитър Стойчев атакува световния пазар с авторски, дизайнерски стикери, произведени с висока прецизност от новата му машина. Плотерът е с тъч скрийн дисплей, WIFI връзка, Flash изход, инструмент за гравиране и 2000 гр натиск. 

V48 01S_edited.jpg
ЯНУАРИ 2018Лазерен гравир NIKA 3040 с 60W е новата машина на фотостудио "Фото Rock" в Студентски град. Колегите Недко и Андриана добавиха към своите фото принтери и широкоформатния си плотер,  този лазер за да изработват атрактивни сувенири от дърво и други материали. Лазерът е с червена точка, движение по Z, както и плот тип пчелна пита.

ДЕКЕМВРИ 2017В рекламната фирма КИТ СТУДИО, София инсталирахме последния модел режещ плотер с марка Graphtec. CE6000-120 Plus е плотер със серво мотори, фотоклетки за опознаване на медията, CCD камера за четене на пасери и изрязване по контур на стрикери. "Изключително прецизна и бърза машина!" - похвалихата се колежките. 

НОЕМВРИ 2017Колегите от фирма DOT POINT, София се сдобиха с новия лазер NIKA 6090 S CLASS! С компактния си размер, лесния за работа софтуер (Corel Laser) и високата си прецизност на рязане, и гравиране, NIKA 6090 е незаменим помощник. Машината има 30 см ход по Z, червена точка за прецизно позициониране, пчелна пита, въздушно охлаждане на лъча и др.

ОКТОМВРИ 2017Прес Продукт Лайн е фирмата, в която инсталирахме най-новия модел режещи плотери Roland, GR640! Колегите закупиха това чудо на технологията, заради ширината на медията, от 1802мм и възможността за изрязване по контур извън зададените пасери. Прецизността му е уникална с мех. рез. от 0.0005мм.

СЕПТЕМВРИ 2017Nika 1490 е новият лазерен гравир в агенция Creative Idea Group, от Русе. Колегите Ели Симеонова и Милен Дилянов взеха тази машина от нас, заради високата скорост и прецизност. С новата златна глава, американските огледала, 130W на лазерната тръба, професионален чилър, червена точка и подвижен плот, Nika е перфектния помощник! 

АВГУСТ 2017Г-н Николай Атанасов от рекламна агенция "Деграфос", Велико Търново закупи от нас широкоформатен ламинатор DA1600, за да ламинира успешно отпечатаните с новия латексов принтер, материали. Колегата е фокусирал дейността си върху външната и транспортната реклама, стратегия подсказана от дългогодишния му опит.

ЮЛИ 2017Професионален модел лазерен гравир Nika 6090 заработи във "Викмар Арт", Варна. Управителят, Мирослав Мирчев е майстор на уникалните предмети, сувенири и изделия от дърво, MDF, бирен картон и други материали за декупаж. "Към моя механичен гравир, лазерният е едно необходимо допълнение!" - твърди самият той.

Юни 2017В Рекламна агенция Real Vision в София, инсталирахме последния модел на I-mark системата за изрязване на листово фолио по контур. Използва се режещ плотер на Graphtec, модел CE6000-40 и най-новото вентилаторно обдухване. "Удобно и бързо ще режем изпринтирани етикети!" - казаха Васил и Методи, управители на агенцията.

Май 2017Имидж Принт Клуб е професионална фотоработилница, която повече от десет години изработва фотоалбуми и отпечатва фотографии с изключително качество, на Българския пазар. За гравиране на кутиите от дърво и плексиглас, които предлагат, колегите закупиха последния модел лазерен гравир Nika 3040. 

Април 2017Втори принтер за печат върху сувенири с марката ArtisJet 2100U, от MR.PLOTTER заработи в Разград. Колегите от фирма "Експреспринт" взеха тази машина за да обслужват качествено и бързо своите клиенти в града и региона. Принтерът е с работна площ А4, с висока фотографска резолюция - 1440 dpi и УВ мастила с бяло.

Март 2017Инвентив Студио, Варна е професионално дизайнерско студио специализирано в създаването на творчески и концептуални решения за комуникация. "Сувенирите са предпочитано средство за напомняща реклама. Заедно с тях предлагаме проекти за визията им. Тях ще изработваме с лазер Nika 2030." - сподели Живко Манев.

Февруари 2017

 

Мениджърът на една от най-големите печатници за билбордове в България - BeColor, Г-н Костадин Кутрянов закупи осмата си машина от MR.PLOTTER. След 2 триметрови принтера, 1 екосолвентен, 2 ламинатора, тример и лазарен принтер а3+, колегата се спря на Термо преса за тениски и за сублимационен печат.
Януари 2017Широкоформатeн режещо-печатащ Roland VS 300i, с възможност за печат с лайтове на магентата, циана и черното или в конфигурация с бяло и сребърен металик инсталирахме в Рекламна Агенция Ритон, във Варна. Колегите печата изключително прецизни и качествени цветни стикери, които после заливат с лак.

Декември 2016

 

Brotherjet Artis 3000U е новия принтер в най - бързо развиващата се рекламна къща в град Хасково - Студио "Унико"! Управителят, г-н Георги Петров посети нашия щанд на изложението Copi's 2016 и се спря на този принтер с работна площ А3+, с бял цвят и лак, с максимална височина на обекта 17см. С него колегите ще печатат тефтери, сувенири и др.
Ноември 2016В Дирекция "АЙ ТИ" на Народното Събрание на Република България вече отпечатват чертежите за реконструкцията на административната му сграда с широкофрматен плотер, модел HP T730. Принтерът печата с ширина А0, като зареждането му е с касети от 300 мл, а гаранцията на машината е три години.

Октомври 2016

 

Лазерен гравир NIKA 4030 с подвижен плот, червена точка, осветление, мощна 40W тръба, заден капак за гравиране без ограничение в дължината, ротационна приставка и футуристичен дизайн заработи в офиса на ПК АРТ, Трявна. Дизйанерката Павлина Цанева закупи от MR.PLOTTER още и принтер с твърди мастила Xerox ColorQUBE 8580.
Септември 2016Първият принтер за сувенири ARTIS 2100 U заработи на пълни обороти в "Ситона Груп" от Разград. Мениджърът Атанаска Петрова и нейният син Калоян се спраяха на този модел UV LED принтер за да покрият очакванията и поръчките на своите клиенти за сувенири, кейсове за телефони и други рекламни продукти.

Август 2016

 

Първият текстилен принтер с марката BrotherJet Artis 3000T в Бургас беше инсталиран от нашия екип в Рекламна агенция "Креативна Муза". Този принтер дава възможност на дизайнерът Марио Иванов да осъществи на практика своите уникални "винтидж" проекти за тениски с високо качество и издръжливост на печата!
Юли 2016Димитър и Даниела от Агенция "Дими 91" станаха притежатели на режещ плотер JK1350 от MR.PLOTTER. С него колегите ще изрязват фолио за пясъкоструй и ще произвеждат надписи върху камък и мрамор. "С тази покупка си спестяваме много време и нерви!" - похвали се Митко.

Юни 2016

 

Фирма МОЛ ОНЛАЙН, от Пловдив закупи от MR.PLOTTER най-новият принтер за директен печат върху тениски BrotherJet ARTIS 3000T, с бял цвят за печат върху черен плат. Принтерът е с работна площ 329х600 мм, а скоростта му е 3 минути за размер А4. Има висока трайност на печата, издържа на многократно пране.
Май 2016МИЛЕНИУМ 15, с управител Венелина Владова е новата агенция за погребални услуги, която закупи режещ плотер от MR.PLOTTER. JK721 изрязва фолиото за киселина за производство на надписи върху гранитни плочи, защото е с натиск до 800 гр, микро стъпкови мотори за висока прецизност и ширина 720 мм.

Април 2016

 

В Националния Военно Исторически Музей, в София, изработват паната за новите си експозиции с Roland SJ 645EX,  пълноцветен широкоформатен принтер от MR.PLOTTER. Принтерът печата на винил, фолио и текстил с високо фото-реалистично качество и отлично цветопредаване. 
Март 2016MR.PLOTTER инсталира в най-големия мол в София - МОЛ Парадайз, печатащо- режещ плотер Uniform Cadet Plus 1400 и широкоформатен студен ламинатор BU 1600 E.  Двете машини, заедно дават възможност на колегите да посрещнат широка гама от предизвикателства.

Февруари 2016

 

Колегите от рекламна къща Орхидея ЕР закупиха от MR.PLOTTER печатащо- режещ плотер Roland VS540i за новата си бизнес сграда в Пловдив. Принтерът е с новите мастила Eco-Sol MAX3, като управителите Живко и Антоанета са впечатлени, че принтера печата с бял цвят върху цветни повърхности.
Януари 2016Първият в България UV принтер Artis 3000, с марката BrotherJet, инсталирахме в Studio 3, Пловдив. Колегата Мартин Караиванов допълни своята база от ситото, флексо, тампонен, дигитален и директен печат с най-новата световна иновация.

Декември 2015

 

Собственикът на Дог Виза, най-голямото копирно студио в Пловдив, закупи от MR.PLOTTER широкоформатен принтер Canon IPF7400, с 12 цвята. Г-н Михаил Добрев остана доволен от качеството на печата върху канаваца и други специализирани, фотографски медии.
Ноември 2015Симеон (Мони) Халачев и Рая Иванова добавиха лазерен гравир Nika 2030B, като четвърта машина от MR.PLOTTER, в обновения си офис - галерия на ул. Св. Наум в София. Колегите разполагат с режещ плотер, лазерен принтер, и малък топъл ламинатор от нас.

Октомври 2015

 

В офиса на рекламна агенция Ларго Сити, Добрич заработи най-новият модел японски режещ плотер с марка Roland, GS24 CAMM-1. Управителят, Г-н Иван Иванов сподели, че е изключително доволен от прецизността, скоростта и безшумната работа на машината.
Септември 2015Фирма "Image Print & Outdoor", от София, закупи най-бързият режещо - печатащ плотер в света, Roland SolJet Pro4 XR640. Колегите се възползваха от промоцията ни за месец Септември и взеха шестата си машина от MR.PLOTTER!

Август 2015

 

Във фабриката на фирма "Фокс -гранит и мрамор" изработват кухни, барплотове и камини. Колегите се възползваха от нашата промоция, от месец Август, вече работят с режещ плотер JK 1101. Те изработват надписи върху гранит, като изрязват  фолио за пясъкоструй и др. 
Юли 2015IechoTech MK1209, плосък режещ плотер заработи във фабриката за риболовни продукти на г-н Иван Мочков, от Нова Загора. Плотерът ще изрязва пластмаса за pvc опаковки, хартия и картон. Машината реже и бигова в една задача!

Юни 2015

 

Фирма "Полиграф", Разград се сдоби с нов режещ плотер JK 721, с червена точка за рязане по контур. Това е четвъртата машина, която управителят Калоян Енев и неговите колеги взимат от нас. Плотерът JK 721 има микростъпкови мотори, USB, 500 гр натиск и дисплей.
Май 2015Инсталирахме Roland VS540i, в агенция ВиКей, заедно с ламинатор, режещ плотер и термо преса за тениски. Колегите се спряха на варианта със сребърно, бяло и работят с най-високо качествените оригинални мастила на Roland - MAX2 Ecosol ink.

Април 2015

 

Новият модел на УВ принтерите - JK А3 Mini UV LED е отличната нова придобивка за книжарници Химера, в Кюстендил. Колегите, които имат още широкоформатен принтен, плотер и печатарска машина бяха изключително доволни от печата с бяло и лак на този модел.
Март 2015В Симекс, София вече печата първият в България китайски еко печатащо-режещ плотер с марката JK1600PC. Принтерът работи с евтини екосолвентни мастила, с резолюция 1440 dpi. Скоростта му е 15 кв. м. в час, а рязането по контур е прецизно и лесно за настройка.

Февруари 2015

 

В Рекламно Студио 3, в град Пловдив инсталирахме принтер за директен печат JK 1390. С мастилата, доставени от нас, колегата Мартин Караиванов вече печата лесно, бързо и качествено върху кожа, текстил, плексиглас, пвс плоскости, метални, пластмасови, алуминиеви и други сувенири за индустрията.
Януари 2015Рекламна агенция "Дот пойнт", от София е позната на Българския пазар с уникалните си, оригинални сувенири и професионална работа. Управителят, Душко Драгошинов закупи от нас последния модел JK720, с червена точка и USB 2.0.

Декември 2014

 

Graphtec Cameo е новата придобивка на Ина от фирма "Териг". Агенцията и продава тениски с надписи и снимки, собствено производство. В търговския център на Овча Купел, където е магазинът на фирмата, вече се изрязват надписи и емблеми, които клиентите сами могат да изберат или предложат. 
Ноември 2014Рекламното студио "GF1" ООД, София, закупи от "Мистър Плотер БГ" студен, електрически ламинатор, за ламиниране на ролни и твърди повърхости. Машината е с размер 1600 мм, дебелина на вала 13 см и възможност за автоматичнен процес.

Октомври 2014

 

JK 721 е новата придобивка на рекламна агенция Пи Ай и Ко. Плотерът е с 800 гр. натиск, с USB порт и червена точка за изрязване на стикери и предварително напечатани надписи по контур. "За мен това съчетание с принтера е удачно!" - коментитра управителката, Емануела.
Август 2014"Трипъл Дизайн" ООД е рекламна къща създадена от известни професионалисти работили в утвърдени рекламни фирми и решили да излязат самостоятелно на пазара с най-добрите машини, като една от тях е Graphtec CE5000-60, най- популярният и купуван плотер в света!

Юли 2014

 

Първият китайски режещ плотер на 1350 мм и серво мотори, в България, заработи в Рекламна Агенция РАЙЦ2. Плотерът е с размер 1350 мм на работното поле, 500 гр максимален натиск и 800 мм/сек максимална скорост. 
Юни 2014Във фирма AV Design Studio, София заработи JK 1900 UV LED принтер. Машината е с UV мастила, които се фиксират от UV лампа, максималният размер на печат е 329 х 600 мм. Принтерът печата върху всякакви материали, директно.

Май 2014

 

В книжарниците на колегата Радослав Шашев от град Сопот, можете да намерите картички, стикери и други продукти, чието изрязване се извършва на плоския режещ плотер Iechotech MK1209, който инсталирахме в офиса на рекламната му агенция този месец.
Април 2014В град София инсталирахме последния модел механични гравири Suda MK1218, с 1.5 КВ шпиндел, с новото DSP Professional управление, софтуер TYPE 3, с удобен и лесен за работа интерфейс, прецизно винтово-съчмено задвижване, произведено в Германия.
Март 2014

 

Един от култовите РОК фотографи в България,  Стоян Гребенаров обурудва своето фотостудио "Ралица" (София, бул. Мадрид N 19, www.photoralica.com), с нов режещ плотер марка JK, модел 1101. С тази прецизна машина той вече предлага рекламни надписи и стикери от фолио на своите клиенти.