НОВИНИ

FB02.jpg
СЕПТЕМВРИ 2021В град Велико Търново, в магазина за GSM аксесоари и сервиз "Mobi One" инсталирахме УВ принтер SMART A5. Собствениците, Александър и Стилияна Димитрови се спряха на този модел принтер заради високото качество на печат и отличното му цветопредаване. Както и заради новите ни, гъвкави мастила от Корея, с които кейчетата се огъванат свободно, без печата да се „чупи“ или да пада от повърхността!

АВГУСТ 2021

В град Чирпан инсталирахме режещ плотер в студиото на невероятната дизайнерка Виолета Велчева. Талантливата българка завърнала се наскоро от САЩ, превзема световния пазар с изключително атрактивните си продукти. Това е втората машина, която купува от MR.PLOTTER. Изборът и се спря на SKYJET V24, заради WIFI връзката, 2000 гр., LED осветлението, Touch screen дисплея, както и фотокамерата за четене на пасери, при рязане на стикери по контур!

FB01
FB01

press to zoom
FB02
FB02

press to zoom
FB03
FB03

press to zoom
FB01
FB01

press to zoom
1/3
FB01.jpg
ЮЛИ 2021В град Пловдив, инсталирахме за първи път в България, най-новия модел UV принтер SMART A5, специализиран за кейсчета за телефони!

Екипът на MR.PLOTTER поздравява колегата Виктор Бошнаков за предприемчивостта и за отличния избор на машина. Един принтер, който притежава фотографско качество на печат, изключително цветопредаване, с CMYK и два канала WW (бяло), автоматичен фокус и циркулация на мастилото.

ЮНИ 2021

Доставихме и инсталирахме режещи плотери с марката SKYJET, с най-добрите характеристики в своя клас, като 2000 гр. натиск, лазерна глава, функции биговане и гравиране, WIFI връзка с компютъра, вградено LED осветление, touch screen display и истинска фото камера, която показва пасерите на екрана на машината, в градовете София, Перник, Дупница, Кубрат, Добрич и Монтана! 

SKYJET C24 РЕЖЕЩ ПЛОТЕР
SKYJET C24 РЕЖЕЩ ПЛОТЕР

Режещ плотер SkyJet C24, в офиса на фирма Реализтори, в София. WIFI, touch screen display, real photo camera, LED осветление.

press to zoom
SKYJET V24
SKYJET V24

Режещ плотер SKYJET V24, с 2000 гр. натиск, touch screen display, wifi, LED, real photo camera.

press to zoom
SKYJET D24
SKYJET D24

Плотер с две глави за рязане и биговане в една задача, с марката SKYJET, от MR.PLOTTER.

press to zoom
SKYJET C24 РЕЖЕЩ ПЛОТЕР
SKYJET C24 РЕЖЕЩ ПЛОТЕР

Режещ плотер SkyJet C24, в офиса на фирма Реализтори, в София. WIFI, touch screen display, real photo camera, LED осветление.

press to zoom
1/6
M05.jpg
МАЙ 2021В град Бургас инсталирахме принтер за кейсчета и сувенири - SMART A4. Принтерът е с CMYK и 2 канала бяло мастило, с висока резолюция на печат, с отлична покривност и цветопредаване! Автофокусът и циркулацията на бяло мастило правят машината една от най-съвършените в този бизнес.

Поздравяваме колегите от една от най-големите магазинни мрежи в българия за GSM аксесоари, за новата им придобивка и желанието им да обслужват клиентите си, като предлагат най-качествените и бързи услуги!

АПРИЛ 2021

В град Бургас доставихме последния модел DTG принтер SMART A3+, с циркулация на бялото мастило, автофокус и глава DX5, с 4 канала бяло. Колегите в един от най-големите магазини за спортни стоки в България ще печатат цветни тениски, дъски за скейтбордове, платнени торби, хавлии и още много други продукти с щампи по желание на своите клиенти! 

DTG Принтер за тениски
DTG Принтер за тениски

Принтер за тениски в град Бургас, с размер A3 от марката SMART, за директен печат с технологията DTG.

press to zoom
DTG Принтер за тениски
DTG Принтер за тениски

Принтер за тениски в град Бургас, с размер A3 от марката SMART, за директен печат с технологията DTG.

press to zoom
1/1
Хари Аничкин, обучение за работа с Roland CAMM-1 GS-24
МАРТ 2021Обучихме за работа с ROLAND GS-24, колегите Слави и Ваня, които започват своята рекламна дейност в град Перник, с този отличен плотер закупен от MR.PLOTTER! 

Машината е със серво мотори, ширина на медията 710 мм, висока прецизност, лесен за работа софтуер и светлинна индикация на режещата глава!

Поздравяваме ги за тяхната предприемчивост и правилен усет, за това че в условия на криза стартират свой онлайн бизнес!

ФЕВРУАРИ 2021

В град Бяла, инсталирахме УВ принтер за директен печат на сувенири, Artis 2100U. Машината е с работна площ А4, ход по Z - 50 mm, скорост на печат - 4 мин за А4 и максимална разделителна способност 2880 dpi.

Поздравяваме колегите за тяхната предприемчивост и желанието им да развиват своя онлайн бизнес, с помощта на тази страхотна машина, с перфектно цветопредаване.

ARTIS 2100U в град Бяла
ARTIS 2100U в град Бяла

Хари Аничкин инсталира принтер за сувенири Artis 2100U в град Бяла.

press to zoom
ARTIS 2100U в град Бяла
ARTIS 2100U в град Бяла

Хари Аничкин инсталира принтер за сувенири Artis 2100U в град Бяла.

press to zoom
1/1
16FB.jpg
ЯНУАРИ 2021В град Сливен инсталирахме УВ принтер SMART A4 за директен печат върху кейсчета за телефони. ФОНТЕЧ е верига от магазини за продажба на GSM аксесоари. Управителят, г-н Стоян Желязков закупи този принтер от MR.PLOTTER за да затвърди водещата си позиция на лидер в града, чрез печат и изработка на уникални, персонализирани продукти!

ДЕКЕМВРИ 2020

В градовете Съединение, София, Хисаря, Хасково, Кърджали, Благоевград и Варна инсталирахме режещи плотери с марката SKYJET и моделите V24 и C16! Машината е уникална със своите 2000 гр. натиск, с възможност за рязане, гравиране и биговане, с възможност за поставяне на лазерна глава, удобна маса, има вградено LED осветление, TOUCH SCEEN дисплей, REAL PHOTO CAMERA за четене на пасери, WIFI и лесен за работа софтуер. 

.

Режещ плотер SKYJET C16 Съединение
Режещ плотер SKYJET C16 Съединение

press to zoom
Режещ плотер SKYJET V24 София
Режещ плотер SKYJET V24 София

press to zoom
Режещ плотер SECABO CIV Благоевград
Режещ плотер SECABO CIV Благоевград

press to zoom
Режещ плотер SKYJET C16 Съединение
Режещ плотер SKYJET C16 Съединение

press to zoom
1/7
Violeta Chirpan Smart A3.jpg
НОЕМВРИ 2020В град Чирпан, в студиото на дизайнера Виолета Велчева (наскоро завърнала се от Лас Вегас) инсталирахме принтер за директен печат на тениски - SMART A3+, с резолюция 1440х1440 dpi, 4 канала бяло мастило, циркулация и авто фокус.

Уникални авторски тениски, кецове,бижута кожени гривни и декоративни пана излизат от ръцете на даровитата българка.

ОКТОМВРИ 2020

В град Плевен, в завода за производство и продажба на алуминиева дограма, стъклопакети и стъклени изделия ИВЕТ ГЛАС инсталирахме лазерен гравир CO2, Nika 1390, с размер на работната площ 1300х900 мм, с мощна 100W тръба, управление RUIDA, автофокус, тава тип "пчелна пита" и ход по Z 30 см.

Поздравяваме колегите Иво Асенов и Борислава Асенова за тяхната предприемчивост и високото качество на работата им!

.

01.jpg
01.Verginia.jpg
СЕПТЕМВРИ 2020В квартал Горубляне, в град София инстлирахме лазерен гравир NIKA 6090 с професионален чилър, модел CW3000 за охлаждане на лазерната тръба, с 80W мощност, с черена точка, тава тип пчелна пита, ход по Z - 300 мм, както и софтуерен плъгин за ColorDraw - Color Laser! Поздравяваме г-жа Вергиния Димитрова за нейния предприемачески дух и за това че разраства бизнеса и производството си въпреки условията на криза в България.

АВГУСТ 2020
В гр.Ботевград, инсталирахме лазерен гравир NIKA 1390S. Колегите от Мрамор 555, Ботевград закупиха първи в България такава машина, за да могат да гравират снимики и надписи върху гранитни плочи с размер 1300 х 900 мм. Това е тратата машина, която г-н Ивайло Кръстев, управител на фирмата за проектиране, изработка и монтаж на надгробни паметници и надгробни плочи закупува от MR.PLOTTER.
CO2 лазер за гранит
SkyJet V48 в ЕНИГМА
ЮЛИ 2020В град Варна инсталирахме режещ плотер SKYJET V48, в офиса на  Българо-Холандската рекламна агенция ЕНИГМА. Управителят, г-н Лъчезар Люцканов, дизайнер с многогодишен опит в сферата на външната и вътрешната реклама закупи този плотер от MR.PLOTTER, заради неговите 2000 гр. натиск, гравиращ и биговащ инстумент, touch screen дисплей, вградено LED осветление и 1350 мм. 

ЮНИ 2020
 
Лазер NIKA3040 заработи в град Гълъбово, Старозагорска област. Гергана Стоева, управител на агенция АРТСТАЙЛ се спря на тази машина, защото гравира обемни предмети с 20 см. ход по Z, може да реже и гравира дърво, ПДЧ, картон, кожа, стъкло, дунапрен и др. 40 W тръба има 5000 работни часа живот, а софтуерът е съвместим със CorelDraw и Adobe.
ARTSTYLE Гълабово, Гери Стоева, NIKA3040, CO2 лазер
Artzona 01.jpg
МАЙ 2020Въпреки икономическата криза колегите от АРТЗОНА, закупиха лазерен гравир NIKA 6090 с 80W тръба, тава пчелна пита, червена точка за лесно позициониране, обдухване на лещата за прецизен фокус, ход по Z до 30 см. и чилър CW3000. Благодарим на  Светлана, Иван, Боби, Марчела, Стела и всички  от екипа за доверието. Това е четвъртата машина, която колегите имат от MR.PLOTTER.

АПРИЛ 2020Професионалистите от една от най-успешните фирми за реклама, "Гравико" от Пловдив, закупиха режещ плотер SKYJET V48 със софтуерен код за втора компютърна станция и двойно биговащ инструмент. Явор и Боби се спряха на тази машина, защото е уникална със своя USB  вход за флаш памет и фотокамерата си за четене на пасери, която ги показва върху touch screen  дисплея в реално време.

Режещ плотер SKYJET V48
SKYJET V24
МАРТ 2020Благодарим на Недялко Иванов от Пловдив, който въпреки ситуацията на пандемия и криза в България, закупи за своята фирма "Грозданов Инженеринг" режещ плотер с марката SKYJET V24, от MR.PLOTTER. Плотерът е с работна площ 630 мм, 2000 гр. натиск, Touch screen дисплей, LED осветление, 5 притискача с по 3 позиции на притискане, WIFI връзка с компютъра!

ФЕВРУАРИ 2020


В град Пловдив, в рекламна къща АРТ КОМЕРС работят с новата немска преса, с марка SECABO (модел TC2), закупена и доставена от MR.PLOTTER. Работната площ на машината е 330х230 мм., размер (A4), макс. температура на нагряване е 255 C, а максималния  натиск 150 гр./см2. Теглото на ТС2 е само 19 кг. 

Secabo TC2 Art Commerce.jpg
ETEX CRAFT SKYJET V48
ЯНУАРИ 2020Още един режещ плотер SkyJet беше инсталиран в Силистра. Моделът е V48, с 1350 мм. работна площ, с 5 притискача, с три нива на притискане, с фотокамера, wifi връзка, USBFlash, TouchScreen дисплей, 2000 гр. натиск и вградено LED осветление.  Колегите от фирмата на Петя Д. се похвалиха, че въпреки празниците за 3 дни са успели да изпълнят 370 задачи, с пълния капацитет на натоварване.

ДЕКЕМВРИ 2019Втори лазерен гравир с модел NIKA 6090, заработи в офиса на DOT POINT, в София. Колегата Душко Драгошинов, мениджър на рекламната къща взе отново същия модел машина, от MR.PLOTTER, за да повиши скоростта на вече качественото си производство. "Рязането и гравирането с този СО2 лазер е песен!" - похвали се той. Това е неговата 4 машина от нас.

DOT POINT NIKA 6090 CO2 LASER
skyjet v24
НОЕМВРИ 2019Най-продаваният режещ плотер SKYJET V48, с размер на работната площ 1350 мм., натиск до 2000 гр., Touch screen дисплей, USB Flash памет, LED осветление, PHOTO камера за четене на пасери, безжична WIFI връзка с компютъра

и скорост от 960 мм./сек заработи в град Берковица. Колегите ща използват машината за рекламни табели и изрязване на надписи върху тениски.

ОКТОМВРИ 2019Инсталация на лзерен гравир NIKA 2030D, в New Way Advertising Agency от Варна. Космическа машина, която си заслужава всяка инвестирана стотинка! "Китайците не са пестили качество в материалите за изработка на машината, която има множество предимства пред подобни машини!" - отбеляза колегата Здравко Вълчев, управител на агенцията!.

NIKA 2030 D лазерен гравир CO2
Artis 2100U
СЕПТЕМВРИ 2019УВ принтер за директен печат ARTIS 2100U, с резолюция 1440х1440 dpi и размер на работната площ 180х330 мм. заработи в музикална фирма производител на висококачествени аудио продукти, колони, усилватели и др. Колегите се спряха на този модел заради двата канала бял цвят, с които разполага, разумната цена и качествения печат върху всякави равни повърхности.

АВГУСТ 2019В град Плевен инсталирахме лазерен гравир NIKA 6040,  за изрязване и гравиране на дърво, картон, плексиглас и други материали. Колегите имат много творчески идеи и  ще произвеждат различни собствени продуктови артикули за Германия и други страни от Европа. Те се нуждаеха от машина, която да работи бързо, качествено и прецизно.

Nia 6040
KRAKRA.jpg
ЮЛИ 2019Инсталация в "Кракра", гр. Перник. В още една българска печатница заработи режещ плотер от MR.PLOTTER, с марката SКYJET V24. Управителите Антония и Явор Миланови взеха машината заради възможността ѝ  да изрязва картон и да произвежда малки тиражи кутий. Плотерът е с 2000 гр. натиск, WIFI безжична връзка и с възможности не само да реже фолио и картон, но да бигова и гравира!

ЮНИ 2019В град Русе инсталирахме най-новия модел на печатащо-режещ плотер JK 1600 PC, с глава EPSON DX5, еко солвентни мастила FUJI, фотографска резолюция на печата 1440x1440 dpi. Машината е с размер на печатащата повърхност 152 см, висока скорост на печат и предварително подгряване на медията. За колегите, това е 5 машина, която купуват от MR.PLOTTER.

JK1600PC.jpg
Медия Лайф Груп, Пловдив
МАЙ 2019Чисто нов принтер за сувенири, кейсове, химикалки, запалки и други повърхности заработи в Пловдив, в офиса на Рекламна Къща Медия лайф груп! Управителят, г-н Йордан Василев увеличи своя машинен парк с две машини от MR.PLOTTER, едната от които Artis 2100U. принтерът е с 6 канала - CMYKWW, с резолюция на печата 1440х1440 dpi и максимален размер на обекта 22х31 см. (А4).

АПРИЛ 2019В Разград, в печатница ПОЛИГРАФ, с управител Калоян Енев инсталирахме нов режещ плотер с марката SkyJet - V48! Машината е с 2000 гр. натиск, за лесно рязане на дебели фолиа и картон, WIFI връзка с компютъра, без допълнителен кабел, с Touchscreen дисплей и фотокамера за рязане по контур. Това е 5 машина, която колегите закупуват от нас.

Печатница Полиграф от Разград
F02.jpg
МАРТ 2019В Бизнес Парк София вече произвеждат тениски с надписи и снимки. Колегата Петър Кордев и неговия съдружник закупиха от MR.PLOTTER нов режещ плотер SKYJET V24, с 2000 гр. натиск, фотокамера за пасери, WIFI връзка и Touchscreen дисплей, както и термо преса с марката VAN3838. С това обурудване, както и принтер за сублимация, колегите стартираха успешно своя нов бизнес!

ФЕВРУАРИ 2019Г-н Тодор Попов, от Добрич е един от най-лоялните ни клиенти. Той има 3 машини от MR.PLOTTER, закупeни през годините. След режещия плотер Graphtec, лазерния принтер HP9500, г-н Попов закупи ув принтер за директен печат на сувенири и кейсчета ARTIS 2100U! Плоскопечатния принер има два канала с бял цвят за тъмни повърхности и печата практически всичко!

Бастед Добрич
09.jpg
ЯНУАРИ 2019В завода за текстил и облекло, в град Варна заработи принтер за директен печат върху тениски и друго облекло с марката ARTIS 3060T. Принтерът е с работна площ А3+, скорост 6 мин за отпечатване на размер А3+, CMYKWW конфигурация на цветовете, ArtisRIP 8.2.6 версия и дисперсни мастила. Към принтера, Г-жа Гайкова, директор на завода закупи от нас и термопреса VAN 3838.

ДЕКЕМВРИ 2018През този месец инсталирахме в град Плевен CO2 лазерен гравир NIKA 6040, в производствената база на колегата Петър Иванов. Лазерът е с 60W тръба, работна площ 60х40 см., с ход по Z 30 см., червена точка, обдухване на лещата и вътрешно LED осветление! Машината работи със софтуер COLOR LAZER, съвместим с COREL DRAW и др.

Nika_6040_Pleven_01А.jpg
Delta Niw.jpg
НОЕМВРИ 2018Една от първите рекламни агенции в Хасково, Делта Нив се сдоби с две нови машини за широкоформатен печат и ламиниране. Принтерът Roland VS640i, с ширина на печат 1600мм, с допълнителни системи за навиване, за подгряване на материала, както и с ламинатор FY1600, с компресор и до 50 C подгряване на вала. Управителят Г-н Николай Стойков притежава и режещ плотер от нас.

ОКТОМВРИ 2018Инсталация на лазерен гравир NIKA 1490 BLUE, в рекламната агенция THG, Солун. Машината е с 130W тръба, червена точка, пчелна пита, ход по Z, обдухване на лещата, ротационна приставка. USB Flash вход и мрежови интерфейс. Управлението RUIDA е едно от най-професионалните, а софтуерът COREL LASER един от най-удобните и съвместими!

THG LASER
Italinea 01.jpg
СЕПТЕМВРИ 2018Втори принтер с гъвкави мастила за директен печат върху кейсчета за мобилни телефони, калъфи за таблети и други продукти закупиха от "Италинеа" - най-бързо развиващата се фирма за търговия с аксесоари за GSM в България. Освен в град Търново, принтер с марката Artis 2100 U заработи и в град Русе. Управителят г-н Найден Николов има амбицията да бъде номер едно на пазара и го постига!

АВГУСТ 2018Лазерен гравир с марката NIKA и модел 6040 е втората машина, която колегите от рекламна къща "Деграфос", в Търново закупуват от MR.PLOTTER. Управителят г-н Николай Атанасов, се спря на този модел заради високата резолюция от и скоростта от 30 метра в минута. Машината е окомплектована с професионален чилър, компресор и red dot.

Деграфос Търново_edited_edited.jpg
ARTIS 2100U УВ Принтер за кейсчета, UV printer, Itainea
ЮЛИ 2018В град Свищов, в рекламна къща БРАТОВ РЕКЛАМА инсталирахме най-новия режещ плотер SKYJET V48, с 2000 гр натиск, WIFI връзка, USB флаш памет, LED осветление, Touch screen дисплей, PHOTO камера за изрязване по контур, инструмент за гравиране и ширина на рязане до 1350 мм. Това е втора машина, която колегите закупуват от MR.PLOTTER!

ЮНИ 2018В рекламна къща Color Point, в град Русе, заработи последният модел лазерни гравири с марката NIKA. Моделът 4060 има работна площ 42х61 см, 30 см ход по Z, мощност на тръбата 80W, тава тип "пчелна пита", компресор за обдухване на лещата против замърсяване, вътрешно осветление, висока скорст и прецизност на рязане и гравиране. 

ARTIS 2100U УВ Принтер за кейсчета, UV printer, Itainea
МАЙ 2018В магазините "Италинеа" в Търново, Русе и Плевен вече можете да намерите нови  модели модели кейсчета за мобилни телефони, произведенени от самата верига. Управителят, Г-н Найден Николов, динамичен и изключително предприемчив мениджър изпълни своята мечта, като закупи УВ принтер ARTIS 2100U, с гъвкави мастила и отлично цветопредаване!

АПРИЛ 2018Още един доволен клиент с прекрасен лазер от MR.PLOTTER! Инсталирахме Nika 6040, с 80w тръба, пчелна пита, активен Z, компресор, червена точка и ротация. Машината ще бъде чудесен, практически инструмент за осъществяване  на всички  творчески решения създадени от талантливия дизайнер Г-н Александър Сивриев, в цеха му в град Пловдив.

03_min_edited.jpg
МАРТ 2018Колегите от рекламна къща МП Дизайн, от град Пловдив се сдобиха с бързия и високотехнологичен принтер за тениски BJ ARTIS 3000T. Принтерът е с 8 канала, от които 4 за бялия цвят и 4 за CMYK. Има удобен и лесен за работа софтуер ArtisRip, с печатаща глава EPSON DX5 и с фотоклетки за автоматично засичане на тавата. 

ФЕВРУАРИ 2018Най-новият режещ плотер, SKYJET V48 вече работи в офиса на фирма АР АЙ ТИ. Известният дизайнер Димитър Стойчев атакува световния пазар с авторски, дизайнерски стикери, произведени с висока прецизност от новата му машина. Плотерът е с тъч скрийн дисплей, WIFI връзка, Flash изход, инструмент за гравиране и 2000 гр натиск. 

V48 01S_edited.jpg
ЯНУАРИ 2018Лазерен гравир NIKA 3040 с 60W е новата машина на фотостудио "Фото Rock" в Студентски град. Колегите Недко и Андриана добавиха към своите фото принтери и широкоформатния си плотер,  този лазер за да изработват атрактивни сувенири от дърво и други материали. Лазерът е с червена точка, движение по Z, както и плот тип пчелна пита.

ДЕКЕМВРИ 2017В рекламната фирма КИТ СТУДИО, София инсталирахме последния модел режещ плотер с марка Graphtec. CE6000-120 Plus е плотер със серво мотори, фотоклетки за опознаване на медията, CCD камера за четене на пасери и изрязване по контур на стрикери. "Изключително прецизна и бърза машина!" - похвалихата се колежките. 

НОЕМВРИ 2017Колегите от фирма DOT POINT, София се сдобиха с новия лазер NIKA 6090 S CLASS! С компактния си размер, лесния за работа софтуер (Corel Laser) и високата си прецизност на рязане, и гравиране, NIKA 6090 е незаменим помощник. Машината има 30 см ход по Z, червена точка за прецизно позициониране, пчелна пита, въздушно охлаждане на лъча и др.

ОКТОМВРИ 2017Прес Продукт Лайн е фирмата, в която инсталирахме най-новия модел режещи плотери Roland, GR640! Колегите закупиха това чудо на технологията, заради ширината на медията, от 1802мм и възможността за изрязване по контур извън зададените пасери. Прецизността му е уникална с мех. рез. от 0.0005мм.

СЕПТЕМВРИ 2017Nika 1490 е новият лазерен гравир в агенция Creative Idea Group, от Русе. Колегите Ели Симеонова и Милен Дилянов взеха тази машина от нас, заради високата скорост и прецизност. С новата златна глава, американските огледала, 130W на лазерната тръба, професионален чилър, червена точка и подвижен плот, Nika е перфектния помощник! 

АВГУСТ 2017Г-н Николай Атанасов от рекламна агенция "Деграфос", Велико Търново закупи от нас широкоформатен ламинатор DA1600, за да ламинира успешно отпечатаните с новия латексов принтер, материали. Колегата е фокусирал дейността си върху външната и транспортната реклама, стратегия подсказана от дългогодишния му опит.

ЮЛИ 2017Професионален модел лазерен гравир Nika 6090 заработи във "Викмар Арт", Варна. Управителят, Мирослав Мирчев е майстор на уникалните предмети, сувенири и изделия от дърво, MDF, бирен картон и други материали за декупаж. "Към моя механичен гравир, лазерният е едно необходимо допълнение!" - твърди самият той.

Юни 2017В Рекламна агенция Real Vision в София, инсталирахме последния модел на I-mark системата за изрязване на листово фолио по контур. Използва се режещ плотер на Graphtec, модел CE6000-40 и най-новото вентилаторно обдухване. "Удобно и бързо ще режем изпринтирани етикети!" - казаха Васил и Методи, управители на агенцията.

Май 2017Имидж Принт Клуб е професионална фотоработилница, която повече от десет години изработва фотоалбуми и отпечатва фотографии с изключително качество, на Българския пазар. За гравиране на кутиите от дърво и плексиглас, които предлагат, колегите закупиха последния модел лазерен гравир Nika 3040. 

Април 2017Втори принтер за печат върху сувенири с марката ArtisJet 2100U, от MR.PLOTTER заработи в Разград. Колегите от фирма "Експреспринт" взеха тази машина за да обслужват качествено и бързо своите клиенти в града и региона. Принтерът е с работна площ А4, с висока фотографска резолюция - 1440 dpi и УВ мастила с бяло.

Март 2017Инвентив Студио, Варна е професионално дизайнерско студио специализирано в създаването на творчески и концептуални решения за комуникация. "Сувенирите са предпочитано средство за напомняща реклама. Заедно с тях предлагаме проекти за визията им. Тях ще изработваме с лазер Nika 2030." - сподели Живко Манев.

Февруари 2017

 

Мениджърът на една от най-големите печатници за билбордове в България - BeColor, Г-н Костадин Кутрянов закупи осмата си машина от MR.PLOTTER. След 2 триметрови принтера, 1 екосолвентен, 2 ламинатора, тример и лазарен принтер а3+, колегата се спря на Термо преса за тениски и за сублимационен печат.
Януари 2017Широкоформатeн режещо-печатащ Roland VS 300i, с възможност за печат с лайтове на магентата, циана и черното или в конфигурация с бяло и сребърен металик инсталирахме в Рекламна Агенция Ритон, във Варна. Колегите печата изключително прецизни и качествени цветни стикери, които после заливат с лак.

Декември 2016

 

Brotherjet Artis 3000U е новия принтер в най - бързо развиващата се рекламна къща в град Хасково - Студио "Унико"! Управителят, г-н Георги Петров посети нашия щанд на изложението Copi's 2016 и се спря на този принтер с работна площ А3+, с бял цвят и лак, с максимална височина на обекта 17см. С него колегите ще печатат тефтери, сувенири и др.
Ноември 2016В Дирекция "АЙ ТИ" на Народното Събрание на Република България вече отпечатват чертежите за реконструкцията на административната му сграда с широкофрматен плотер, модел HP T730. Принтерът печата с ширина А0, като зареждането му е с касети от 300 мл, а гаранцията на машината е три години.

Октомври 2016

 

Лазерен гравир NIKA 4030 с подвижен плот, червена точка, осветление, мощна 40W тръба, заден капак за гравиране без ограничение в дължината, ротационна приставка и футуристичен дизайн заработи в офиса на ПК АРТ, Трявна. Дизйанерката Павлина Цанева закупи от MR.PLOTTER още и принтер с твърди мастила Xerox ColorQUBE 8580.
Септември 2016Първият принтер за сувенири ARTIS 2100 U заработи на пълни обороти в "Ситона Груп" от Разград. Мениджърът Атанаска Петрова и нейният син Калоян се спраяха на този модел UV LED принтер за да покрият очакванията и поръчките на своите клиенти за сувенири, кейсове за телефони и други рекламни продукти.

Август 2016

 

Първият текстилен принтер с марката BrotherJet Artis 3000T в Бургас беше инсталиран от нашия екип в Рекламна агенция "Креативна Муза". Този принтер дава възможност на дизайнерът Марио Иванов да осъществи на практика своите уникални "винтидж" проекти за тениски с високо качество и издръжливост на печата!
Юли 2016Димитър и Даниела от Агенция "Дими 91" станаха притежатели на режещ плотер JK1350 от MR.PLOTTER. С него колегите ще изрязват фолио за пясъкоструй и ще произвеждат надписи върху камък и мрамор. "С тази покупка си спестяваме много време и нерви!" - похвали се Митко.

Юни 2016

 

Фирма МОЛ ОНЛАЙН, от Пловдив закупи от MR.PLOTTER най-новият принтер за директен печат върху тениски BrotherJet ARTIS 3000T, с бял цвят за печат върху черен плат. Принтерът е с работна площ 329х600 мм, а скоростта му е 3 минути за размер А4. Има висока трайност на печата, издържа на многократно пране.
Май 2016МИЛЕНИУМ 15, с управител Венелина Владова е новата агенция за погребални услуги, която закупи режещ плотер от MR.PLOTTER. JK721 изрязва фолиото за киселина за производство на надписи върху гранитни плочи, защото е с натиск до 800 гр, микро стъпкови мотори за висока прецизност и ширина 720 мм.

Април 2016

 

В Националния Военно Исторически Музей, в София, изработват паната за новите си експозиции с Roland SJ 645EX,  пълноцветен широкоформатен принтер от MR.PLOTTER. Принтерът печата на винил, фолио и текстил с високо фото-реалистично качество и отлично цветопредаване. 
Март 2016MR.PLOTTER инсталира в най-големия мол в София - МОЛ Парадайз, печатащо- режещ плотер Uniform Cadet Plus 1400 и широкоформатен студен ламинатор BU 1600 E.  Двете машини, заедно дават възможност на колегите да посрещнат широка гама от предизвикателства.

Февруари 2016

 

Колегите от рекламна къща Орхидея ЕР закупиха от MR.PLOTTER печатащо- режещ плотер Roland VS540i за новата си бизнес сграда в Пловдив. Принтерът е с новите мастила Eco-Sol MAX3, като управителите Живко и Антоанета са впечатлени, че принтера печата с бял цвят върху цветни повърхности.
Януари 2016Първият в България UV принтер Artis 3000, с марката BrotherJet, инсталирахме в Studio 3, Пловдив. Колегата Мартин Караиванов допълни своята база от ситото, флексо, тампонен, дигитален и директен печат с най-новата световна иновация.

Декември 2015

 

Собственикът на Дог Виза, най-голямото копирно студио в Пловдив, закупи от MR.PLOTTER широкоформатен принтер Canon IPF7400, с 12 цвята. Г-н Михаил Добрев остана доволен от качеството на печата върху канаваца и други специализирани, фотографски медии.
Ноември 2015Симеон (Мони) Халачев и Рая Иванова добавиха лазерен гравир Nika 2030B, като четвърта машина от MR.PLOTTER, в обновения си офис - галерия на ул. Св. Наум в София. Колегите разполагат с режещ плотер, лазерен принтер, и малък топъл ламинатор от нас.

Октомври 2015

 

В офиса на рекламна агенция Ларго Сити, Добрич заработи най-новият модел японски режещ плотер с марка Roland, GS24 CAMM-1. Управителят, Г-н Иван Иванов сподели, че е изключително доволен от прецизността, скоростта и безшумната работа на машината.
Септември 2015Фирма "Image Print & Outdoor", от София, закупи най-бързият режещо - печатащ плотер в света, Roland SolJet Pro4 XR640. Колегите се възползваха от промоцията ни за месец Септември и взеха шестата си машина от MR.PLOTTER!

Август 2015

 

Във фабриката на фирма "Фокс -гранит и мрамор" изработват кухни, барплотове и камини. Колегите се възползваха от нашата промоция, от месец Август, вече работят с режещ плотер JK 1101. Те изработват надписи върху гранит, като изрязват  фолио за пясъкоструй и др. 
Юли 2015IechoTech MK1209, плосък режещ плотер заработи във фабриката за риболовни продукти на г-н Иван Мочков, от Нова Загора. Плотерът ще изрязва пластмаса за pvc опаковки, хартия и картон. Машината реже и бигова в една задача!

Юни 2015

 

Фирма "Полиграф", Разград се сдоби с нов режещ плотер JK 721, с червена точка за рязане по контур. Това е четвъртата машина, която управителят Калоян Енев и неговите колеги взимат от нас. Плотерът JK 721 има микростъпкови мотори, USB, 500 гр натиск и дисплей.
Май 2015Инсталирахме Roland VS540i, в агенция ВиКей, заедно с ламинатор, режещ плотер и термо преса за тениски. Колегите се спряха на варианта със сребърно, бяло и работят с най-високо качествените оригинални мастила на Roland - MAX2 Ecosol ink.

Април 2015

 

Новият модел на УВ принтерите - JK А3 Mini UV LED е отличната нова придобивка за книжарници Химера, в Кюстендил. Колегите, които имат още широкоформатен принтен, плотер и печатарска машина бяха изключително доволни от печата с бяло и лак на този модел.
Март 2015В Симекс, София вече печата първият в България китайски еко печатащо-режещ плотер с марката JK1600PC. Принтерът работи с евтини екосолвентни мастила, с резолюция 1440 dpi. Скоростта му е 15 кв. м. в час, а рязането по контур е прецизно и лесно за настройка.

Февруари 2015

 

В Рекламно Студио 3, в град Пловдив инсталирахме принтер за директен печат JK 1390. С мастилата, доставени от нас, колегата Мартин Караиванов вече печата лесно, бързо и качествено върху кожа, текстил, плексиглас, пвс плоскости, метални, пластмасови, алуминиеви и други сувенири за индустрията.
Януари 2015Рекламна агенция "Дот пойнт", от София е позната на Българския пазар с уникалните си, оригинални сувенири и професионална работа. Управителят, Душко Драгошинов закупи от нас последния модел JK720, с червена точка и USB 2.0.

Декември 2014

 

Graphtec Cameo е новата придобивка на Ина от фирма "Териг". Агенцията и продава тениски с надписи и снимки, собствено производство. В търговския център на Овча Купел, където е магазинът на фирмата, вече се изрязват надписи и емблеми, които клиентите сами могат да изберат или предложат. 
Ноември 2014Рекламното студио "GF1" ООД, София, закупи от "Мистър Плотер БГ" студен, електрически ламинатор, за ламиниране на ролни и твърди повърхости. Машината е с размер 1600 мм, дебелина на вала 13 см и възможност за автоматичнен процес.

Октомври 2014

 

JK 721 е новата придобивка на рекламна агенция Пи Ай и Ко. Плотерът е с 800 гр. натиск, с USB порт и червена точка за изрязване на стикери и предварително напечатани надписи по контур. "За мен това съчетание с принтера е удачно!" - коментитра управителката, Емануела.
Август 2014"Трипъл Дизайн" ООД е рекламна къща създадена от известни професионалисти работили в утвърдени рекламни фирми и решили да излязат самостоятелно на пазара с най-добрите машини, като една от тях е Graphtec CE5000-60, най- популярният и купуван плотер в света!

Юли 2014

 

Първият китайски режещ плотер на 1350 мм и серво мотори, в България, заработи в Рекламна Агенция РАЙЦ2. Плотерът е с размер 1350 мм на работното поле, 500 гр максимален натиск и 800 мм/сек максимална скорост. 
Юни 2014Във фирма AV Design Studio, София заработи JK 1900 UV LED принтер. Машината е с UV мастила, които се фиксират от UV лампа, максималният размер на печат е 329 х 600 мм. Принтерът печата върху всякакви материали, директно.

Май 2014

 

В книжарниците на колегата Радослав Шашев от град Сопот, можете да намерите картички, стикери и други продукти, чието изрязване се извършва на плоския режещ плотер Iechotech MK1209, който инсталирахме в офиса на рекламната му агенция този месец.
01 MK1209.jpg
01 MK1209.jpg

Плосък режещ плотер

press to zoom
02 MK1209_edited.jpg
02 MK1209_edited.jpg

press to zoom
03 MK1209.jpg
03 MK1209.jpg

Плосък режещ плотер

press to zoom
01 MK1209.jpg
01 MK1209.jpg

Плосък режещ плотер

press to zoom
1/4
Април 2014В град София инсталирахме последния модел механични гравири Suda MK1218, с 1.5 КВ шпиндел, с новото DSP Professional управление, софтуер TYPE 3, с удобен и лесен за работа интерфейс, прецизно винтово-съчмено задвижване, произведено в Германия.
Март 2014

 

Един от култовите РОК фотографи в България,  Стоян Гребенаров обурудва своето фотостудио "Ралица" (София, бул. Мадрид N 19, www.photoralica.com), с нов режещ плотер марка JK, модел 1101. С тази прецизна машина той вече предлага рекламни надписи и стикери от фолио на своите клиенти.
Февруари 2014Фирма "Интер Агри", едина от най-големите фирми, вносители на техника за селското стопанство в България, се оборудва с плотер за изрязване на надписи от фолио JK1101, от Мистър Плотер БГ. Плотерът е с червена точка!
Януари 2014

 

В "ТЕА 3", София вече изрязват изпечатаните материали, по контур, с високопрецизния режещ плотер Graphtec CE5000-120. "Избрахме този модел, защото е най - разпространеният в Европа, а и сме много доволни от гравира SUDA, който имаме от Мистър Плотер БГ!" - споделиха колегите.
Photo 20.02.14, 11 12 37. webpg.jpg
Photo 20.02.14, 11 12 37. webpg.jpg

press to zoom
00web.jpg
00web.jpg

press to zoom
03web.jpg
03web.jpg

press to zoom
Photo 20.02.14, 11 12 37. webpg.jpg
Photo 20.02.14, 11 12 37. webpg.jpg

press to zoom
1/3
ОКТОМВРИ 2013Софийският офис на фирма Signum SGN беше оборудван с мини гравир Autograv III, с работна площ 390 x 380 x 90mm. Машината е немска, с шпиндел марка Kress 1050W, 10.000-32.000 rpm. и 3 двуполюсни стъпкови мотори - 4А.
СЕПТЕМВРИ 2013

 

В магазина на Office 1, в Надежда вече работи режещ плотер JK1351. Колегите са много доволни от машината и могат да изпълняват поръчки за изрязване на фолио. До сега веригата е закупувала от MR Plotter - механичeн гравир Creation, принтери HP и режещи плотери Graphtec.
1382388_591979024201814_1432781446_n.jpg
1382388_591979024201814_1432781446_n.jpg

press to zoom
1382056_591979077535142_1267408310_n_edited_edited_edited.jpg
1382056_591979077535142_1267408310_n_edited_edited_edited.jpg

press to zoom
1391976_591979027535147_209352525_n.jpg
1391976_591979027535147_209352525_n.jpg

press to zoom
1382388_591979024201814_1432781446_n.jpg
1382388_591979024201814_1432781446_n.jpg

press to zoom
1/3
АВГУСТ 2013Дизайн студио "ПЪЗЕЛ", от Враца закупи принтер за тениски CALCA. Принтерът е с размер на печата А3 и с 6 цвята.
"Чудесно допълнение към моя режещ плотер от Англия и широкоформатния ми принтер MUTOH!"- коментира Владимир Димитров, управител на фирмата.
ЮЛИ 2013

 

В "График Дизайн", Сливен заработи режещ плотер с марката JK1351. "Справя се чудесно и се надявам за напред да е така. Семпла и достъпна за всички лесна техника. Пробвах го на всякакъв вид материал (главно фолиа) и се справи безупречно!" - ни писа още първите дни управителят - Владимир Георгиев.
ЮНИ 2013Помогнахме на колегите от фирма "Пак дизайн", Хасково с избора на лазерна режещо-гравираща машина. Мощността на лазерната и тръба CO2 е до 100 W. Размерите на работната площ са 1200 х 900 мм. "Чудна машина! За 1 семица се изплати 2 пъти." - коментираха те.
МАЙ 2013

 

Мега Принт от Димитровград, закупи четвърта  машина от Мистър Плотер БГ. "Лазерният гравир SHJ 1409 е перфектен, както за гравиране, така и за изрязване на голям набор от материали - плоскости от PVC, дърво, плексиглас, сувенири и др.", разказва собсвеникът Данаил Русев.

press to zoom
Лазерен гравир
Лазерен гравир

Мега Принт от Димитровград с нов SHJ 1409.

press to zoom
Лазерен гравир
Лазерен гравир

Мега Принт от Димитровград с нов SHJ 1409.

press to zoom

press to zoom
1/3
АПРИЛ 2013Диана Калинова и Любомир Калинов, от фирма Диана Арт Студио закупиха ОМ70 режещ плотер. Плотерът е корейски, с висока скорост, висока прецизност, буфер от 4 МБ, серво мотор и работна площ 730мм. Плотерът е със стойка и сериен порт.
МАРТ 2013

В град Гоце Делчев заработи втори гравир от продуктовия каталог на Мистър Плотер. Наскоро завърналия се от Германия, Юлиян Димитров започва свой нов бизнес с CNC механичен гравир за обработка на каменни плочи, гранит, мрамор и други твърди материали.
CNC гравир за Гоце Делчев
CNC гравир за Гоце Делчев

press to zoom
CNC гравир за Гоце Делчев
CNC гравир за Гоце Делчев

press to zoom

press to zoom
CNC гравир за Гоце Делчев
CNC гравир за Гоце Делчев

press to zoom
1/3

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3
ФЕВРУАРИ 2013Мони Халачев и екипът на фирма Харт, София, увеличха броя на машините си с още една. Ламинаторът Smartman PDFM 480 е машина за топло ламиниране на размер 48 см. Това е третата машина, която колегите закупуват от Мистър Плотер БГ. 
ЯНУАРИ 2013

Инсталирахме в град Съединение CNC механичен  гравир, в цеха на Петко Господарски и Красимир Валенцов. Моделът Mingke 1212 за обработка на камък е най-новият на фирма SUDA. "Стабилна и мощна машина, с лесен за работа софтуер!" - коментираха колегите.
Принтер Niprint - Догвиза, Пловдив
Ламинатор - Нелисат, Казанлък
ДЕКЕМВРИ 2012

Нели Сат, от Казанлък се сдобиха с нов ламинатор, с работна площ 1600 мм. Диаметърът на валовете е 120 мм, а задвижването ръчно и електрическо. Фирмата на Г-н Ганчо Узунов е една от най-бързо проспериращите рекламни къщи в региона. ​​​
НОЕМВРИ 2012

Помогнахме на колегите от Догвиза, Пловдив в избора на екосолвентен принтер за висококачествен печат върху винил, фолио, хартия, мрежа и широка гама от материали. За първи път този копирният център предлага собсвено производство с принтер като Niprint 1800.

 

Принтер Niprint - Догвиза, Пловдив
Принтер HP - Магика, Хасково
ОКТОМВРИ 2012Магика ООД, Хасково закупи за архитектурно - строителната си и рекламна дейност, своята осма машина от нас. Г-н Георги Харизанов получи новия си принтер HP на 106 см, директно в своя офис, като машината беше инсталирана от специалистите ни.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom