top of page

ЗА НАС

“MR.PLOTTER” е търговска марка на първата фирма в България, специализирана във вноса на машини за външна и вътрешна реклама. По-късно разширихме асортимента си с оборудване за сувенирната индустрия, инженерната дейност и каменарството.

 

Г-н Харaлампи Харалампиев Аничкин създава марката "MR.PLOTTER" през 2001 година, като разполага с търговски офис и  сервизна база в гр. София, търговски офиси във Варна и Бургас. При нас винаги са работели квалифицирани специалисти, с богат опит. Над 2000 са нашите клиенти!Всяка година посещаваме международните рекламни изложения, като VisCom, Fespa, Ad Expo, Drupa, по целия свят. Новите продукти можете да видите на нашите щандове, на изложенията- Реклама Експо, Принт Ком, Принт & Имиджинг и др.

Харалампи Аничкин - Президент
Икономист със специалност
маркетинг и мениджмънт - УНСС
02/ 471 09 42, office@mrplotter.com

Александър Алексиев.jpg

Александър Алексиев - Мениджър продажби

Инженер компютърни системи и технологии

Технически университет
02/ 471 09 42, office@mrplotter.com

01.jpg

Дияна Йорданова - Офис мениджър

Специалист селскостопанска техника
Професионална гимназия по механизация
02 471 09 42, office@mrplotter.com

Tony.jpg

Антон Стоев - Технически консултант
Инженер електротехника и електроника

Технически университет
02/ 471 09 42, office@mrplotter.com

От 2001 година до сега следим отблизо развитието на техниката и консумативите за вътрешна и външна реклама, CAD индустрията и близките сфери.Най-голямата референция за нас е това, че клиентите се обръщат отново и отново към нашите професионални съвети! Ние сме с тях, когато откриват своя път в бизнеса, развиват своята дейност, разширяват асортимента или просто търсят машина!

bottom of page