top of page

ЛАМИНИРАЩИ МАШИНИ KALA

116628539_3176766905723000_6671126718122
F1530.jpg
mini fiber laser11.jpg
Ламинатори Kala

Ламинаторите STARTER са много лесни за употреба, идеални за малък и среден бизнес. Те са единстевеният модел на разумна цена със система за прецизно и професионално водене на медиата. Притежават новия индикатор за силата на натиск и са перфектни и за каширане на плоскости до 50 mm, както и за ламиниране

Ламинатори Challenger

Ламинаторите BALTIC сe управляват електронно, като се предотвратява всякаква механична повреда и се намаляват грешките от страна на оператора. Контролният панел е лесен за употреба, показва скоростта и силата на натиск; регулира височината на материала и натиска на ролките и др. На достъпна цена, BALTIC са перфектния избор за вас.

Ламинатори Neolt

Ламинаторите MISTRAL сa  едни от най-добрите в този ценови клас. Студени ламинатори с нагряване на горната ролка (от 30 ° С до 60 ° С). Идеални машини за най-взискателните колеги, по отношение на качество и производителност. Едно-странно ламиниране с или без отпадъчна хартия, както и   двустранно ламиниране на фолио.

Ламинатори Kala

Ламинаторите ATLANTIC предлагат студено и топло ламиниранe с перфектни 

резултати. Предлагат се в 2 ширини 1600 mm и 1080 mm. Системата за регулиране на отоплението се управлява електронно с инфрачервени сензори и позволява да изберете температурите на горната и долната ролка за различни довършителни решения.

МЕЖДУНАРОДНИ КОНТАКТИ

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page