top of page

ЛАМИНИРАЩИ МАШИНИ KALA

116628539_3176766905723000_6671126718122
F1530.jpg
mini fiber laser11.jpg
Ламинатори Kala

Ламинаторите STARTER са много лесни за употреба, идеални за малък и среден бизнес. Те са единстевеният модел на разумна цена със система за прецизно и професионално водене на медиата. Притежават новия индикатор за силата на натиск и са перфектни и за каширане на плоскости до 50 mm, както и за ламиниране

Ламинатори Challenger

Ламинаторите BALTIC сe управляват електронно, като се предотвратява всякаква механична повреда и се намаляват грешките от страна на оператора. Контролният панел е лесен за употреба, показва скоростта и силата на натиск; регулира височината на материала и натиска на ролките и др. На достъпна цена, BALTIC са перфектния избор за вас.

Ламинатори Neolt

Ламинаторите MISTRAL сa  едни от най-добрите в този ценови клас. Студени ламинатори с нагряване на горната ролка (от 30 ° С до 60 ° С). Идеални машини за най-взискателните колеги, по отношение на качество и производителност. Едно-странно ламиниране с или без отпадъчна хартия, както и   двустранно ламиниране на фолио.

Ламинатори Kala

Ламинаторите ATLANTIC предлагат студено и топло ламиниранe с перфектни 

резултати. Предлагат се в 2 ширини 1600 mm и 1080 mm. Системата за регулиране на отоплението се управлява електронно с инфрачервени сензори и позволява да изберете температурите на горната и долната ролка за различни довършителни решения.

МЕЖДУНАРОДНИ КОНТАКТИ
bottom of page